0036-70-433-10-77 info@bayou.hu ILOVEWOOD Videók
RegisztrációBelépésKosár

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a felhasznált fa alapanyagok esetében a rétegelt lemezt. Ezt a fordulatot visszaigazolják a világ design tervezőinek munkái, a külső és a belső megjelenésben egyaránt.

Az i29 belső építész iroda által tervezett épületben az egyetlen és alapvető faanyag a fenyő rétegelt lemez, amely nagy kiterjedésű méreteiben, vízszintes szálirányban történt elhelyezésével egyedivé varázsolja a belső teret.

A mechanikai tulajdonságokon kívül a rétegelt lemez előnye a rendkívül kedvező ára. A fa megjelenése különösen kedvelt a világos belső terekben. Feloldja a fehér fal és a beton világát és kiemeli valamennyi alkalmazott anyagot.

A Paul de Ruiter tervei alapján készült belső tér és a természet a Kennemer dűnék - Bloemendaal város közelében - szinte összekapcsolódik a hatalmas üvegfalakkal határolt épület által. A fenntartható holland minimalista design és a tervező ezáltal azt szeretné kifejezi, hogy tartsák tiszteletben a meglévő tájat az épületek.

A fa látható az egész épületben, a falak, a kandalló, a polcok, az ágyak és az ajtók melegíti fel a tereket, ellensúlyozzák a hideg érzés, amit a fehér falak és betonpadlók hozhatnak.

A padlótól a mennyezetig érő ablakok, a világos terek és a bútorok összhangja biztosítja azt az érzést, hogy itt minden egyszerűen szép és tiszta. 

Rólunk
Regionális oldalak
Webáruház
Minden jog fenntartva! © . bayou.hu
honlap: blaho.hu