0036-70-433-10-77 info@bayou.hu ILOVEWOOD Videók
RegisztrációBelépésKosár

Minimál design emeletráépítés Montrealban, Kanadában.

Az ügyfél igénye az volt, hogy a tervező alakítsa át az utolsó két szintet, hogy olyan életterek jöjjenek létre, ahol az éppen felnövő két gyermek lakhasson, dolgozhasson és akár sportoljon néha.

Az elsődleges cél az, hogy hozzunk létre egy közös életteret, amelyben minden a közösségnek van tervezve, de azért legyen alkalmas arra, hogy minden ember élhesse a magánélet is.

Tervező: Naturehumaine.

Az építészeti koncepció lényege, hogy eltávolítottuk a két szintet elválasztó mennyezetet, így létrejött egy tágra nyílt tér, amelyben két nagy doboz jelenik, amelyek szinte lebegnek a levegőben. Ezeket a felfüggesztett dobozokat, natúr rétegelt lemezekből terveztük, amelyek mindegyike tartalmaz egy hálószobát és egy fürdőszobát.

Ez a terv azonban létrehozott egy két emelet magas rést, amely így alkalmas lett a testmozgás gyakorlására, egy pár torna gyűrű és húzódzkodó szerkezet alkalmazásával. Ez az egész szerkezet hosszában csatlakozik a feketére festett blokkhoz.

A központi blokk befogadja a különböző szolgáltatások, beleértve a lépcsőket, tusolót és egy részét a konyhának. A konyha egy nagy sziget lett, fehér festett bútorok szegélyezik.

Fehér bútor, az antracit fal , és rétegelt lemez harmóniája...

 

Rólunk
Regionális oldalak
Webáruház
Minden jog fenntartva! © . bayou.hu
honlap: blaho.hu