0036-70-433-10-77 info@bayou.hu ILOVEWOOD Videók
RegisztrációBelépésKosár

A Diwani szék egy szobrászat rocker.

A szék által mutatott áramlást inspiráló vonal, talán csak egy dinamikus arab kaligrafikus Diwani betű és semmi más. A szék folyékonysága, a forma és a linearitású textúra jelenti a mozgást és a dinamizmust.

A tervező: Ahmed ElHusseiny AE Superlab egy szépséges kontúrozású az ülő formát tervezett, a szék sziluettje gondosan komponált, így szemléletes és érdekes minden szögből nézve.

A kontúros forma meghívja Önt, dőljön hátra és beszélgessünk.

A szék konstrukciója nagy szilárdságú, nyír rétegelt lemez, amely a CNC pontosságával és a designer kézi összeállításában készült.

Olyan, mint egy Forma-1 es versenyautó...

Eredendően erős és formatartó, a szék design feltűnő vizuális gazdagságát a természetes nyírfa rétegelt lemez adja. Minden egyes borda komplex görbülete, mint egy egyedülálló, és gazdagon texturált, elemek jelenik meg.

A kezdeti limitált gyártásban, a szék elérhető lesz természetes natúr nyír fából, majd a későbbiekben színezett nyír rétegelt lemezből is.

 Annak érdekében, hogy a szék stabil legyen, a súlypont a lehető legalacsonyabban van. a szilárdságot és a megfelelő rugalmasságot az eltérő méretűre megmunkált nyír rétegelt lemez bordák biztosítják. Ez nem csak fizikailag biztosítja a szükséges erőt, a stabilitást, és az egyensúlyt, hanem a vizuális megjelenése a széknek ugyanezt sugározza.

Rólunk
Regionális oldalak
Webáruház
Minden jog fenntartva! © . bayou.hu
honlap: blaho.hu